Proiect pentru construirea unui pasaj în Bucureşti, care să lege Politehnica de Regie, peste Splai şi Dâmboviţa

Primăria Capitalei s-ar putea asocia cu Universitatea Politehnică în vederea construirii unei pasarele care să lege Campusul „Poli” de căminele din Regie şi care să treacă peste Dâmboviţa şi peste Splai. Se are în vedere şi construirea unei baze sportive, potrivit unui proiect al CGMB.

2570 afișări
Imaginea articolului Proiect pentru construirea unui pasaj în Bucureşti, care să lege Politehnica de Regie, peste Splai şi Dâmboviţa

Proiect pentru construirea unui pasaj care să lege Politehnica de Regie, peste Splai şi Dâmboviţa

„Se aprobă asocierea între Municipiul Bucureşti cu Universitatea Politehnica din Bucureşti în scopul realizării în comun a obiectivelor de investiţii <<Pasaj pietonal suprateran pe Splaiul Independenţei pentru legătura între Campusul UPB şi Complex cămine Regie>> şi <<Bază sportivă - Noul Local>>”, se arată în proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de marţi.

Pasajul pietonal suprateran ar urma să traverseze râul Dâmboviţa, arterele de circulaţie şi trotuarele de pe ambele sensuri ale Splaiului Independenţei, astfel încât traversarea să se facă în siguranţă, dar şi să se elimine aşteptarea la semafoare.

Proiectul mai prevede şi construirea unei baze sportive de 10.000 de metri pătraţi, pe Splaiul Independenţei 313.

Cea mai mare parte din finanţare ar urma să se facă din bugetul Primăriei Capitalei.

Taguri:
proect,
pmb,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici