Proiectul Legii bugetului de stat pe 2012, adoptat pe articole în forma Guvernului

Senatorii şi deputaţii din Comisiile de Buget-Finanţe au adoptat, marţi, în şedinţă comună, pe articole, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2012, în forma elaborată de Guvern, toate amendamentele formulate de reprezentanţii opoziţiei fiind respinse.

189 afișări
Imaginea articolului Proiectul Legii bugetului de stat pe 2012, adoptat pe articole în forma Guvernului

Proiectul Legii bugetului de stat pe 2012, adoptat pe articole în forma Guvernului (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax foto)

Parlamentarii din comisie au votat cele 48 de articole ale proiectului de lege în circa patru ore, timp în care au respins şi toate amendamentele formulate de opoziţie.

Comisiile se vor reuni din nou, miercuri, începând cu ora 10.00, pentru a dezbate şi vota bugetele ordonatorilor de credite, prevăzute în anexele proiectului de lege.

Astfel, pentru miercuri a fost programată dezbaterea bugetelor a zece ministere, în următoarea ordine: Ministerul Economiei, MAI, Ministerul Mediului, Ministerul Afacerilor Europene, Ministerul Comunicaţiilor, Ministerul Justiţiei, MAE, Ministerul Apărării, Ministerul Agriculturii, Ministerul Educaţiei, precum şi a unor agenţii guvernamentale.

Fiecare minister şi agenţie guvernamentală are programate câte 30 de minute pentru dezbaterea şi votarea propriului buget.

Programul zilei de miercuri este prevăzut a dura până după ora 21.15, când ar avea loc dezbaterea bugetului Autorităţii de supraveghere a datelor cu caracter personal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici