Proiectul pentru protejarea pădurilor din Ilfov a trecut de Consiliul Legislativ

Iniţiativa pusă pe picioare şi depusă în Parlament de Platforma Civică Împreună Pentru Centura Verde a primit aviz favorabil din partea Consiliului Legislativ.

97 afișări
Imaginea articolului Proiectul pentru protejarea pădurilor din Ilfov a trecut de Consiliul Legislativ

Foto: Alex Găvan

„Încă o veste bună pentru viitoarea centură verde a Bucureştiului. Proiectul de lege ce vizează protejarea pădurilor din Ilfov, depus în Parlament de către Platforma Civică Împreună Pentru Centura Verde, a primit aviz favorabil din partea Consiliului Legislativ. Pentru aer curat în Capitală, pădurile din jurul oraşului au nevoie să rămână în picioare”, scrie pe Facebook iniţiatorul proiectului, Alex Găvan.

Petiţia poate fi semnată AICI

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici