FOTO&VIDEO Protest al avocaţilor, la Curtea de Apel Bucureşti. „O să ne aresteze pe toţi? Aşteptăm”

  • Zeci de avocaţi protestează, luni dimineaţă, la Curtea de Apel Bucureşti
  • Avocat: „Nu protestăm azi doar pentru că un coleg a fost condamnat pe nedrept, după ce la fond a fost achitat.”
  • Protestatarii susţin că apără dreptul la apărare al oamenilor.
7003 afișări

Zeci de avocaţi au protestat luni la Curtea de Apel Bucureşti faţă de condamnarea avocatului Robert Roşu în celebrul dosar Ferma Băneasa, susţinând „interzicerea identificării avocatului cu clientul” sau ”motivarea hotărârii la data pronunţării”.

„Atunci când protocoalele SRI au fost introduse în justiţie şi judecători obligaţi să pronunţe....... cum vor ei..... au tăcut,  am tăcut. Am crezut că era ....... Kovesi /Coldea a apus. Se vede că nu. Dacă judecătorii tac, avocaţii nu mai tac. Nu protestăm azi doar pentru că un coleg a fost condamnat pe nedrept, după ce la fond a fost achitat, protestăm pentru că dreptul vostru la apărare este in mare pericol, protestăm pentru că oricare dintre voi poate intra in puşcărie pentru că...... şi-a făcut meseria. Vor să ne închidă şi nouă gura. Ei bine nu ne-o închid. Ce-o să facă? O să ne aresteze pe toţi? Aşteptăm”, scrie avocata Ileana Rădescu pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici