Video Protest în faţa sediului Consiliului Judeţean Neamţ, unde se desfăşoară şedinţa de guvern România-Republica Moldova

Doi sindicalişti din Poliţie protestează, joi, în faţa sediului Consiliului Judeţean Neamţ, unde se desfăşoară şedinţa comună a guvernelor Republicii Moldova şi României, ei afirmând că au venit să-i salute pe guvernanţii români, care nu aplică legea în privinţa salarizării poliţiştilor.

392 afișări

"Protestăm azi în faţa Consiliului Judeţean Neamţ şi o salutăm pe dna ministru Carmen Dan, pe reprezentanţii Guvernului României, care refuză să aplice acea HG şi pentru poliţişti. Guvernanţii noştri încalcă legea şi nu păţesc nimic. Noi suntem plătiţi la salariul minim din 2009, care era sub 600 de lei. Toate sporurile noastre se raportează la acel salariu. Nu am venit să cerşim, ci am venit doar să venim să le spunem să aplice legea", a declarat preşedintele Sindicatului Europol Neamţ, Tănărău Ioan.

El a mai spus că reprezentanţii Ministerului Finanţelor spun că nu sunt bani suficienţi.

"Noi am făcut nişte calcule şi am ajuns la suma de circa 20 de milioane de euro pe an. Aceşti bani se strâng şi din amenzi. Colegii noştri protestează în ţară, aplicând cel mai mult avertismente, tocmai pentru a le demonstra guvernanţilor că avem dreptate", a mai spus Tănărău.

 

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici