Protest în faţa sediului de campanie al lui Băsescu

Un grup de aproximativ 15 persoane a venit, miercuri seară, în faţa sediului de campanie al preşedintelui suspendat Traian Băsescu, scandând lozinci împotriva acestuia, protestarii plecând după aproximativ 15 minute, la apariţia pe stradă a unor echipaje de poliţie.

956 afișări
Imaginea articolului Protest în faţa sediului de campanie al lui Băsescu

Protest în faţa sediului de campanie al lui Băsescu (Imagine; Octav Ganea/Mediafax Foto)

Persoane din acest grup au spus că nu aparţin niciunei asociaţii sau organizaţii şi că au protestat şi în iarnă în Piaţa Universităţii, precum şi în ultimele luni în faţa Palatului Cotroceni.

Acestea au fluturat două steaguri tricolore şi au scandat lozinci precum: "Ce vrea poporul, jos cu dictatorul", "Dacă te ţine, baie de mulţime", "Băsescu judecat pentru ce a furat".

După aproximativ 15 minute, grupul s-a dispersat, la apariţia pe stradă a trei maşini cu echipaje ale poliţiei.

Staff-ul de campanie al preşedintelui Traian Băsescu a anunţat o conferinţă de presă a acestuia pentru ora 20:00. Băsescu a anunţat în urmă cu aproximativ o oră că această conferinţă de presă va avea loc afară, deoarece în spaţiul sediului său de campanie nu este suficient loc.

Traficul pe strada Comăniţa este îngreunat ca urmare a numărului mare de persoane aflate în zonă, a carelor de reportaj ale televiziunilor şi jurnalişti care urmăresc evenimentele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici