Protestul de la Cotroceni a încetat

Protestul de la Cotroceni a încetat pentru moment, după discuţia purtată de Georghe Dumitru cu consilierul pe probleme cetăţeneşti Gabriel Pişcociu, el anunţând că i s-a promis sprijin pentru a ajunge în audienţă la procurorul general.

1 afișare
Imaginea articolului Protestul de la Cotroceni a încetat

Protestul de la Cotroceni a încetat pentru moment

După discuţiile purtate timp de jumătate de oră de consilierul de stat pe probleme cetăţeneşti din Administraţia prezidenţială, Gabriel Pişcociu, cu unul dintre cei trei protestatari care se recomandă Gheorghe Dumitru, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Dreptate, acesta din urmă a ieşit în faţa Palatului Cotroceni şi a anunţat că a primit asigurări de sprijin pentru a ajunge în audienţă la procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, precizând că avea depus la acesta un memoriu.

"Domnul consilier mi-a promis sprijin în acest sens, aşa că te rog să încetezi protestul în această manieră", i-a spus Gheorghe Dumitru fiului său care ameninţa să-şi dea foc în faţa Palatului Cotroceni. "Sigur?", a răspuns acesta, după care, şi la îndemnul reprezentanţilor SPP ajunşi la faţa locului, a coborât de pe microbuzul de pe care ameninţa să-şi dea foc.

Bărbatul a fost dus de către ofiţerii SPP în Palatul Cotroceni. El le-a spus ziariştilor prezenţi că, dacă problema nu se rezolvă şi dacă vor fi amăgiţi şi de data aceasta, îşi va da foc fără să anunţe înainte locaţia unde are de gând să facă acest lucru.

Şi Gheorghe Dumitru şi femeia care protesta au fost duşi în Palatul Cotroceni, unde, conform acestora, urmează să continue discuţiile cu consilierul Gabriel Pişcociu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici