PSD: PNL le sabotează copiilor cel mai important examen al vieţii prin decizii aberante

  • Luni este programată Evalurea Naţională pentru elevii clasei a VIII-a.
  • Mai multe şcoli au anunţat părinţii că elevii ce susţin Evalurea Naţională trebuie să se prezinte la unităţile de învăţământ la ora 6.00
572 afișări
Imaginea articolului PSD: PNL le sabotează copiilor cel mai important examen al vieţii prin decizii aberante

PSD: PNL le sabotează copiilor cel mai important examen al vieţii prin decizii aberante

Partidul Social Democrat susţine că „PNL le sabotează copiilor cel mai important examen al vieţii prin decizii aberante”, după ce mai multe şcoli au anunţat părinţii că elevii ce susţin Evalurea Naţională trebuie să se prezinte la unităţile de învăţământ la ora 6.00, deşi examinarea începe la 9.00.

„Ministrul Educaţiei şi Preşedintele Iohannis sunt dascăli, dar PNL le sabotează copiilor cel mai important examen al vieţii prin decizii aberante! Aţi umilit bolnavii, ţinându-i la cozi inumane în faţa spitalelor #închise şi punându-i să alerge disperaţi după medicamente inexistente. Aţi umilit #antreprenorii, promiţându-le că îi spriiniţi în criză şi le-aţi întors spatele pentru a le da banii doar firmelor voastre de casă. I-aţi păcălit pe cei nevoiaşi că le dati gratis #măşti doar ca să puteţi da tunuri pe banii ţării, fiindcă nici măcar o mască n-a ajuns până azi la ei. Acum vreţi să chemaţi elevii la 6 dimineaţa la scoală, în ziua evaluării naţionale. Cât de #strâmb e construită mintea voastră? Îi umiliţi deja destul pe copii fiindcă nu le dublaţi alocaţiile. Nu vă bateţi joc de ei şi la cel mai important examen al vieţii lor!”, potrivit unui mesaj postat de PSD, pe Facebook, sâmbătă la prânz.

Luni este programată Evalurea Naţională pentru elevii clasei a VIII-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici