Pui de pescăruş blocat într-un jgheab de scurgere a apei, salvat de pompieri, în Piteşti

Un pui de pescăruş care se zbătea blocat într-un jgheab de scurgere a apei a fost salvat de pompierii argeşeni.

185 afișări
Imaginea articolului Pui de pescăruş blocat într-un jgheab de scurgere a apei, salvat de pompieri, în Piteşti

Pui de pescăruş blocat într-un jgheab de scurgere a apei, salvat de pompieri, în Piteşti

Proprietarul casei unde puiul de pescăruş se zbătea în jgheabul de scurgere a apei a sunat la 112. „Este un pui de pescăruş blocat în jgheabul casei şi nu poate să zboare. Avem o locuinţă cu două etaje, nu foarte înaltă” - a fost apelul pentru salvarea puiului.

Apelul a fost efectuat din zona Expo Parc a municipiului Piteşti, prin care s-a solicitat ajutorul pentru eliberarea puiului de pescăruş.

Ajunşi la locul intervenţiei, fără a sta prea mult pe gânduri, unul dintre pompieri a urcat după pescăruş cu ajutorul unei scări culisabile reuşind să salveze puiul în siguranţă.

„Nu a fost dificil să-l salvăm. Nu se ştie de cât timp se afla puiul în soare, iar până am ajuns noi la faţa locului, locatarii l-au stropit cu apă, pentru a-l răcori. Puiul era epuizat, probabil pentru că s-a zbătut să se elibereze, dar şi de la căldură”, a povestit George, pompier în cadrul ISU Argeş.

La faţa locului a sosit şi un medic veterinar care a preluat puiul de pasăre. Acesta i-a asigurat pe pompieri că îi va acorda toate îngrijirile de care are nevoie pentru a se putea recupera, după care îl va elibera în mediul său natural.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pescăruş,
salvare,
pui

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici