Pui de urs rănit şi abandonat, găsit de vânători într-o pădure din Valea Jiului

Un pui de urs rănit şi abandonat a fost descoperit, luni, de vânători din Valea Jiului, animalul, care are aproximativ trei kilograme, urmând să fie preluat, marţi, de o asociaţie nonprofit şi dus la un centru specializat din judeţul Harghita.

206 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Agenţia pentru Protecţia Mediului Hunedoara, membrii asociaţiei care gestionează Fondul de vânătoare 65 din Vulcan au găsit un pui de urs de aproximativ trei-patru kilograme. Puiul de urs, care are în jur de două luni, era abandonat şi rănit.

"În urma demersurilor făcute pentru a putea salva puiul de urs, membri ai Wilde Life Consulting vor prelua în cursul zilei de marţi puiul de urs şi îl vor transporta la Bălan, în judeţul Harghita, la Centrul de Reabilitare administrat de Asociaţia pentru Conservarea Diversităţii Biologice", menţionează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici