RAAPPS i-a mărit chiria lui Geoană

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, că Guvernul i-a mărit chiria pentru locuinţa RAAPPS pe care o foloseşte, acest gest fiind "cadoul de plecare" al secretarului general al Guvernului, Ilie Bolojan.

15 afișări
Imaginea articolului RAAPPS i-a mărit chiria lui Geoană

RAAPPS i-a mărit chiria lui Geoană (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a afirmat că astfel de gesturi, precum mărirea chiriei la imobilul RAAPPS în care locuieşte, fac parte "din arsenalul de şantaj şi intimidare al PNL".

Liderul PSD a apreciat că măsura Guvernului este neprincipială.

El a precizat că va mai locui în imobilul RAAPPS, chiar şi în condiţiile unei măriri a chiriei, încă o lună, două, într-o "formulă intermediară", până când îşi va achiziţiona o locuinţă.

Potrivit unei declaraţii a liderului PSD, citată de "Cotidianul", chiria este de 3153 de euro, începând cu data de 1 martie.

Ilie Bolojan a renunţat la funcţia de secretar general al Guvernului pentru a candida la Primăria Oradea.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici