Rabla 2011: Statul îţi dă 4.000 de euro ca să-ţi iei maşină nouă

Biroul de presă al Ministerului Mediului a confirmat pentru Capital că există posibilitatea ca, începând cu ediţia de anul viitor a Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional, persoanele care doresc să achiziţioneze o maşină nouă să poată folosi nu trei ci chiar cinci vouchere.

73 afișări
Imaginea articolului Rabla 2011: Statul îţi dă 4.000 de euro ca să-ţi iei maşină nouă

Rabla 2011: Statul îţi dă 4.000 de euro ca să-ţi iei maşină nouă (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Având în vedere că valoarea unui voucher este de 3.800 de lei (circa 900 de euro), utilizarea a cinci vouchere poate însemna un ajutor de circa 4.000 de euro acordat solicitantului de maşină nouă.

Această decizie poate fi pusă în legătură cu situaţia în care se află programul "Rabla" în acest an. Conform Administraţiei Fondului de Mediu (AFM), autoritatea care gestionează acest program, până la1 noiembrie 2010, au fost distribuite 189.749 de tichete dintr-un total de 190.000. Dintre tichetele distribuite, au intrat deja în posesia celor care au casat câte o maşină veche 180.042 vouchere.

Citeşte mai multe despre programul "Rabla" 2011 pe www.capital.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici