RADET anunţă că duminică noapte încep probele pentru furnizarea căldurii în apartamentele din Capitală

RADET anunţă că duminică, începând cu ora 23.00, vor începe probele la cald pentru apartamentele din Capitală, având în vedere prognoza meteo care anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare.

108 afișări
Imaginea articolului RADET anunţă că duminică noapte încep probele pentru furnizarea căldurii în apartamentele din Capitală

RADET anunţă că duminică noapte încep probele pentru furnizarea căldurii în apartamente

„Furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care vor fi înregistrate, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici.

„Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”, informează RADET, printr-un comunicat de presă.

Încă de la începutul lunii octombrie, RADET a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care au solicitat acest lucru.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, pot solicita în scris la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.

Taguri:
radet,
probe,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici