RADET dă drumul la căldură după 10 octombrie

Regia bucureşteană de termoficare va relua furnizarea căldurii în Capitală între 10-15 octombrie, în prezent fiind făcute probele la instalaţia de furnizare a agentului termic, a declarat, vineri, Virgil Ramba, directorul RADET.

545 afișări
Imaginea articolului RADET dă drumul la căldură după 10 octombrie

RADET dă drumul la căldură după 10 octombrie (Imagine: Mediafax Foto)

"Între 15 şi 30 septembrie se efectuează verificările la instalaţia de furnizare a agentului termic, urmând ca în perioada 10-15 octombrie să reluăm furnizarea căldurii în Capitală", a spus Ramba.

Potrivit reglementărilor în vigoare, regia bucureşteană de termoficare reia furnizarea agentului termic în Capitală numai atunci când temperatura de afară coboară sub 10 grade Celsius, cel puţin trei zile consecutiv.

RADET furnizează căldură şi apă caldă în peste 600 de mii de apartamente din Capitală, având contracte cu peste 8.000 de asociaţii de locatari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici