Raed Arafat a fost implicat într-un accident. Maşina pe care o conducea a fost lovită de un autobuz - VIDEO

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a fost implicat într-un accident, joi seara, în Bucureşti, maşina pe care o conducea fiind lovită de un autobuz, a declarat secretarul de stat pentru MEDIAFAX.

13128 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat a fost implicat într-un accident. Maşina pe care o conducea a fost lovită de un autobuz - VIDEO

Raed Arafat a fost implicat într-un accident. Maşina pe care o conducea a fost lovită de un autobuz

Accidentul a avut loc joi seara, în apropiere de Galeriile Orizont din Bucureşti. Potrivit lui Raed Arafat, maşina pe care o conducea a fost lovită de un autobuz care ieşea din parcare.

"Eram la volan, autobuzul a ieşit brusc din staţie", a declarat Arafat pentru MEDIAFAX.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului, în schimb autoturismul secretarului de stat în MAI are daune.

"Maşina are daune vizibile. Suntem la secţia de poliţie, am dat declaraţie, urmând să se facă constatarea", a mai spus Raed Arafat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici