Raed Arafat a fost implicat într-un accident rutier: Nu e nimic grav

Raed Arafat, şeful DSU, a fost implicat într-un accident rutier petrecut miercuri seară, însă în urma impactului nimeni nu a fost rănit. Potrivit lui Arafat, un şofer care vorbea la telefon a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal maşina în care se afla acesta.

2004 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat a fost implicat într-un accident rutier: Nu e nimic grav

Raed Arafat a fost implicat într-un accident rutier: Nu e nimic grav

„Nu e nimic grav. (...) Cineva, dintr-o intersecţie, a intrat un pic pe contrasens şi a intrat un pic în noi când vorbea la telefon, din ce a observat şoferul care era cu mine în maşină. Dar nu avem niciun fel de problemă. Frontal stânga a fost lovitura”, a spus Raed Arafat, la Antena3.

Nimeni nu este rănit, a mai precizat şeful DSU.

La ora transmiterii ştirii, şoferul care conducea maşina în care se afla Raed Arafat se află la biroul pentru constatare amiabilă, alături de cel care ar fi pătruns pe contrasens.

Potrivit unor surse din poliţie, a fost vorba despre o tamponare, iar incidentul s-a petrecut în intersecţia din zona Vatra luminoasa din Capitală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
raed arafat,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici