Raed Arafat anunţă măsuri drastice după creşterea numărului de cazuri: ”Vor începe controale seriose. Nu mai merge aşa”

  • Raed Arafat spune că o medie de 150-200 de cazuri pe zi ar fi un număr acceptabil şi controlabil cu lejeritate de autorităţi
  • Faptul că în ultimele zile am trecut de 300 de cazuri reprezintă un motiv serios de îngrijorare
61426 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat anunţă măsuri drastice după creşterea numărului de cazuri: ”Vor începe controale seriose. Nu mai merge aşa”
Creşterea numărului de cazuri din ultimele zile îl îngrijorează pe Raed Arafat.
 
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă spune că oamenii au respectat regulile în prima fază a relaxării, însă în valul doi şi trei al măsurilor de relaxare nu au mai fost la fel de atenţi. Arafat spune că în zilele următoare autorităţile vor efectua controale riguroase la agenţii economici pentru a vedea dacă regulile sunt respectate la terase sau la intrarea în magazine.
 
Raed Arafat spune că o medie de 150-200 de cazuri pe zi ar fi un număr acceptabil şi controlabil cu lejeritate de autorităţi. Faptul că în ultimele zile am trecut de 300 de cazuri reprezintă un motiv serios de îngrijorare.
 
”Nu mai merge. Vor începe controale serioase, nu se mai poate. Nu doar la terase. Se vor face controale peste tot, la terase, la retaileri pentru a se vedea dacă fac sau nu triaje la intrare. Tendinţa deceselor este în creştere. 150-200 de cazuri pe zi era o zonă sigură. Sunt mai îngrijorat ca acum o lună. La început, în faza unu a relaxării, oamenii au respectat regulile”, a declarat Raed Arafat pentru Digi24.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici