Video Raed Arafat, despre ridicarea restricţiilor: “Vom putea ieşi la plimbare sau să jucăm tenis în parc”

  • Raed Arafat, secretar de stat MAI: “Chiar dacă ridicăm restricţiile, nu înseamnă că problema a dispărut”
  • Raed Arafat, secretar de stat MAI: “Vom începe să convieţuim cu virusul”
  • Raed Arafat, secretar de stat MAI: “Majoritatea populaţiei a respetat regulile. Suntem o echipă!”
1467 afișări

Ai motive să te bucuri după ce autorităţile au anunţat că vor relaxa măsurile de siguraţă de pe data de 15 mai.  Raed Arafat, secretar de stat în cadrul MAI, te avertizează însă că va trebui să respecţi, în continuare, anumite reguli. Acesta a vorbit în cadrul unei ediţii speciale a emisunii "Marius Tucă Show" despre ce vei putea face dupa ridicarea restricţiilor,

”Dacă luăm măsuri de relaxare astta nu înseamnă că s-a terminat problema şi că virusul a dispărut. Vom începe să convieţuim cu el. Se transferă o parte dintre responsabiliatea autorităţilor către cetăţeni. În acest caz, populaţia trebuie să fie şi mai responsabilă”, a declarat Raed Arafat.

De pe 15 mai vei putea să ieşi la plimbare în parc sau să faci mişcare şi mai depaarte de casă.

”Vorbim despre aspectele de activitaţi individuale: de la a ieşi la plimbare mai departe de jurul casei, până la activităţi sportive individuale. Vei putea merge să joci tenis. . Vor fi relaxate anumite activitati care iti permit sa duci o viata mai aproape de normal: să poţi să ieşi, să te plimbi, să mergi în parc”, a mai precizat Arafat.

Raed Arafat spune că reacţia românilor a fost una de solidaritate iar situaţia este sub control pentru că oamenii au respectat regulile  

”Populatia a respectat regulile şi recomandările. Suntem aici, pentru că cea mai mare parte a populaţiei a respectat regulile, chiiar dacă au existat discuţii şi comentarii. Tot ce s-a întamplat e munca de echipă, iar din echipa asta face parte şi populaţia. N-am îndoieli ca marea parte tot va respecta regulile”, a încheiat Raed Arafat.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici