Raed Arafat, implicat într-un accident rutier

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a fost implicat într-o tamponare uşoară, miercuri, după ce a oprit maşina la o trecere de pietoni din localitatea ialomiţeană Coşereni şi a fost lovit din spate de un alt autoturism.

917 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat, implicat într-un accident rutier

Raed Arafat, implicat într-un accident rutier (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Nu am păţit nimic, sunt teafăr. A fost o tamponare uşoară. Eu eram la volan, pentru că nu am şofer, nici nu vreau. Am oprit la trecerea de pietoni, aşa cum este firesc, să dau prioritate unei persoane care traversa. Şoferul din spatele meu nu a văzut că ne-am oprit, aşa că ne-a lovit uşor", a declarat pentru MEDIAFAX subsecretarul de stat Raed Arafat.

Subsecretarul de stat a precizat că nici el şi nici persoana cu care era în maşină nu au păţit nimic, iar autoturismul are bara îndoită.

"Mai eram cu cineva, dar nu avem nimic, suntem teferi amândoi", a spus Raed Arafat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici