Raluca Sandu îşi lansează o clinică de evaluare medicală

Raluca Sandu, fiica preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, lansează oficial, marţi, clinica Second Opinion, care oferă servicii de investigaţie şi evaluare medicală.

738 afișări
Imaginea articolului Raluca Sandu îşi lansează o clinică de evaluare medicală

Raluca Sandu îşi lansează o clinică de evaluare medicală (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Mi-am dorit mult acest proiect, din motive emoţionale pe care cei mai mulţi dintre dumneavoastră le cunoaşteţi bine. M-am bucurat mult când am văzut că o iniţiativă în care am pus mult suflet s-a transformat într-un proiect cât se poate de real, proiect ce poate oferi speranţă multora", afirmă Raluca Sandu, iniţiatorul proiectului Second Opinion.

Second Opinion oferă pacienţilor servicii complete de investigaţie şi evaluare medicală precum şi posibilitatea ca aceştia să îşi trateze afecţiunile în Herzliya Medical Center din Israel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici