Reacţia ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării după protestul de la Poşta Română

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, spune că încă din prima zi a mandatului a discutat cu sindicatele Poştei Române şi a transmis solicitările lor managementului Poştei, cerând o clarificare a situaţiei de conflict.

1108 afișări
Imaginea articolului Reacţia ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării după protestul de la Poşta Română

„Încă din prima zi a mandatului am discutat cu sindicatele Poştei Române, apoi am transmis solicitările lor mai departe managementului Poştei Române, cerând o clarificare a situaţiei de conflict. În prezent, aştept rezultatele concrete ale corpului de control urmând să înaintez rezultatele către Guvernul României”, spune ministrul Bogdan Ivan.

Acesta afirmă, după protestul din faţa sediului Poştei Române. că ştie faptul că există nemulţumiri, dar şi că potenţialul pe care îl are Poşta Română este „unul uriaş”.

„Vorbim de o infrastructură naţională care, alături de o formă de management extrem de bine organizată, poate să funcţioneze foarte bine. Prioritatea mea este să rezolvăm tensiunile din companie cât mai repede, ca oamenii să se întoarcă la lucru, pentru a debloca Poşta Română şi şi pentru a o aduce la nivelul anului 2023”, a mai spus ministrul.

Un miting de protest a avut loc luni în faţa sediului central al Poştei Române. Mitingul a început la ora 9.00 şi a ţinut trei ore. Protestul a avut loc ca urmare „a situaţiei economice precare în care se află Compania Naţională Poşta Română şi a procesului de disponibilizare colectivă anunţat la nivelul acesteia”, au precizat reprezentanţii BNS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici