VIDEO  Reclama de Crăciun care face Marea Britanie să plângă: Nu există străini, doar prieteni pe care nu i-aţi întâlnit încă

Un pub deschis în 1944 face senzaţie cu o reclamă de Crăciun.

10204 afișări
Imaginea articolului Reclama de Crăciun care face Marea Britanie să plângă: Nu există străini, doar prieteni pe care nu i-aţi întâlnit încă

Reclama de Crăciun care face Marea Britanie să plângă: Nu există străini, doar prieteni pe care nu i-aţi întâlnit încă

„Crăciunul poate fi o perioadă a anului plină de bucurii pentru unii şi foarte dureroasă pentru alţii. Dar un lucru este sigur: vei primi întotdeauna o primire călduroasă când vei păşi pe uşile noastre”.

Acesta este mesajul care însoţeşte reclama de Crăciun al Charlie's Bar din Enniskillen, un oraş de 13.600 de locuitori din Irlanda de Nord, capitala comitatului Fermanagh.

Pubul, care a fost deschis în 1944, a primit mii de comentarii pozitive pentru reclama sa şi a fost vizionat doar pe Instagram de 2,2 milioane de ori, în doar câteva zile.

The Guardian remarcă succesul reclamei, numind-o „Cea mai bună a anului”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici