Recomandare de la Raed Arafat: Când mergeţi cu maşina purtaţi mască şi lăsaţi geamurile întredeschise

  • Cei care circulă cu maşina personală trebuie să poarte mască, dacă mai au şi alte persoane în maşină
  • Totodată, geamurile trebuie lăsate întredeschise
2898 afișări
Imaginea articolului Recomandare de la Raed Arafat: Când mergeţi cu maşina purtaţi mască şi lăsaţi geamurile întredeschise

Recomandare de la Raed Arafat: Când mergeţi cu maşina purtaţi mască şi lăsaţi geamurile întredeschise

Cei care circulă cu maşinile personale este bine să poarte mască şi să lase geamurile întredeschise pentru ca aerul din maşină să circule, a declarat Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. 
 
„Dacă iei vecinul cu tine sau dacă iei pe cineva cu care nu stai în casă, în maşină trebuie purtată mască…. şi chiar lăsate geamurile un pic deschise pentru aerisire. Este un lucru care este bine să se obişnuiască cu el lumea”, a spus Raed Arafat, la Digi 24. 
 
Lăsând geamurile deschise, scăpăm de aerosoli încărcaţi cu particule virale. 
 
Arafat a dat acelaşi sfat pentru cei care călătoresc cu taxiul. 
 
În general, cei care circulă cu maşinile personale „fac bine”, pentru că în felul acesta nu aglomerează transportul în comun, a mai spus acesta. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici