Reducere de 5% pentru biletele de tren cumpărate on-line de la CFR

CFR Călători acordă de la 1 ianuarie o reducere de 5% pentru orice bilet de tren cumpărat on-line, de pe site-ul companiei de transport feroviar.

151 afișări
Imaginea articolului Reducere de 5% pentru biletele de tren cumpărate on-line de la CFR

Reducere de 5% pentru biletele de tren cumpărate on-line de la CFR

"Reducerea de 5% se acordă la suma finală, după ce au fost aplicate şi alte eventuale discount-uri, cum este cea pentru achiziţionarea unui bilet dus-întors. Clientul se înregistrează pe site, alege destinaţia şi selectează modalitatea de plată online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzacţiei, acesta va primi pe mail biletul de călătorie în varianta electronică", se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Plata se poate efectua cu orice tip de card acceptat la cumpărarea on-line a biletelor de tren.

Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi a ID-ului de bilet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici