Reduceri pentru vacanţa în staţiunile montane. Cât va costa un sejur prin programul "O săptămână la munte"

Un pachet de cinci nopţi în hotelurile de 2-4 stele din staţiunile montane va costa, în perioada 4 martie-22 iunie, între 161 de lei şi 368 de lei, preţurile fiind valabile prin programul "O săptămână la munte", lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi ANAT.

674 afișări
Imaginea articolului Reduceri pentru vacanţa în staţiunile montane. Cât va costa un sejur prin programul "O săptămână la munte"

Reduceri pentru vacanţa în staţiunile montane. Cât va costa un sejur prin programul "O săptămână la munte" (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Pentru a mări gradul de ocupare al societăţilor hoteliere din regiunea montană şi în vederea creşterii gradului de accesibilitate al pachetelor de servicii turistice, continuă şi în acest an programul special «O săptămână la munte»", se arată într-un comunicat al celor două organizaţii.

Tarifele pentru un loc într-o cameră dublă, pentru un sejur de cinci nopti, fără servicii de masă, dar cu TVA inclusă, sunt de 161 de lei pentru un hotel, vilă, pensiune sau cabană de două stele, 259 de lei pentru o structură de trei stele şi 368 de lei pentru patru stele.

Durata sejurului este de 5 nopţi, de duminică până vineri, în perioada 4 martie-22 iunie. Camerele nu vor fi disponibile în regim single.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici