Video Reluarea cursurilor ar aduce noi obligaţii pentru elevi. Orban: Guvernul va asigura măşti pentru cei care au nevoie

  • Elevii vor fi obligaţi să poarte măşti de protecţie în şcoală, dacă se vor relua cursurile
  • Ludovic Orban: Guvernul va asigura măşti pentru toţi elevii care nu au această posibilitate
  • Din 15 mai, purtarea unei măşti de protecţie în spaţiile publice închise va fi obligatorie
2104 afișări

Dacă ai copii la şcoală, trebuie să te pregăteşti cu rezerve considerabile de măşti. Cei mici vor avea nevoie de ele, dacă se vor relua cursurile.

„Preşedintele a anunţat că obligativitatea de purtare a maştilor este pentru spaţii închise. Şcoala este un spaţiu închis. În cazul în care se va relua activitatea cu participarea studenţilor sau elevilor, cu siguranţă că se va asigura masca” a declarat Ludovic Orban.

Deşi spune că Guvernul va asigura măştile necesare în şcoli, Ludovic Orban îşi lasă o portiţă... în cazul în care vor fi părinţi care îşi vor permite să cumpere singuri măştile de protecţie pentru copii.

„Cu siguranţă, considerăm că este normală obligaţia guvernului de a asigura măştile pentru toţi elevii care nu vor avea posibilitate.”

Preşedintele Klaus Iohannis spune că după data de 15 mai nu vom mai avea restricţii de deplasare, însă vom fi obligaţi să purtăm mască de protecţie în spaţiile publice închise.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici