Restaurant de lux din Bucureşti, cu produse expirate şi fără autorizaţie de construcţie, închis

Un restaurant de lux din Sectorul 1 al Capitalei a fost închis, marţi, după ce autorităţile au constatat că localul respectiv şi terasa nu aveau autorizaţie de construcţia iar unele produse erau expirate.

396 afișări
Imaginea articolului Restaurant de lux din Bucureşti, cu produse expirate şi fără autorizaţie de construcţie, închis

Restaurant de lux din Bucureşti, cu produse expirate şi fără autorizaţie de construcţie, închis (Imagine: Shutterstock)

"La data de 13 mai a.c., poliţişti ai Direcţiei de Investigare a Fraudelor şi specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului au efectuat un control la o societate comercială, din municipiul Bucureşti, care desfăşura activităţi de alimentaţie publică de tip restaurant-terasă. În urma verificărilor efectuate, echipa de control a constat faptul că imobilul în care funcţionau restaurantul şi terasa era construit fără autorizaţie de construcţie", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Română.

Totodată, echipa de control a constatat şi deficienţe de igienă legate de bucătăria localului şi calitatea produselor din carne.

În urma controlului, reprezentanţii localului au fost amendaţi contravenţional cu 40.000 de lei iar localul a fost închis "până la obţinerea documentelor legale, necesare funcţionării".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici