Restricţia de a intra pe DN 1 de la Braşov către Ploieşti a fost ridicată

Restricţia impusă, duminică, de la orele prânzului, în urma căreia autovehiculele care au circulat dinspre Braşov către Ploieşti au fost redirecţionate pe DN 1 A a fost ridicată în jurul orelor 16.30, la ora transmiterii acestei ştiri traficul pe Valea Prahovei desfăşurându-se în condiţii normale.

21 afișări
Imaginea articolului Restricţia de a intra pe DN 1 de la Braşov către Ploieşti a fost ridicată

Traficul rutier de pe DN1, deviat din cauza aglomeraţiei (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Prahova, autovehiculele care circulă dinspre Braşov spre Ploieşti au din nou acces pe DN 1, începând cu 16.30, oră la care a fost ridicată restricţia impusă din cauza aglomeraţiei de pe Valea Prahovei.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zona staţiunilor prahovene Azuga, Buşteni, Sinaia şi până la Comarnic se desfăşoară în condiţii normale, fără a exista blocaje în trafic.

Conform datelor furnizate de Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier de la Sinaia, duminică, de la ora 8.00 şi până la ora 17.00 aproximativ 8.000 de maşini au tranzitat DN 1 pe Valea Prahovei pe sensul de mers Braşov - Ploieşti.

De asemenea, duminică după-amiază trei autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN 1, în zona Izvorul Rece, după ce şoferul unuia dintre ele a intrat într-o depăşire fără să se asigure, în urma coliziunii dintre cele trei maşini rezultând doar pagube materiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici