Restricţia de circulaţie pe A1, în apropiere de Piteşti a fost ridicată

Restricţia de circulaţie de pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, de la km 106, menţinută 30 de zile pentru a se finisa zona de carosabil de joncţiune cu noua centură ocolitoare a municipiului Piteşti, a fost ridicată.

3 afișări
Imaginea articolului Restricţia de circulaţie pe A1, în apropiere de Piteşti a fost ridicată

Restricţia de circulaţie pe A1, în apropiere de Piteşti a fost ridicată

Potrivit comisarului Dănuţ Ungureanu de la Poliţia Rutieră Argeş, începând de sâmbătă după-amiază, pe autostradă se circulă normal, iar de luni se va putea circula şi pe centura care face legătura între “A1” şi drumul naţional spre Râmnicu Vâlcea şi Sibiu.

Timp de o lună, traficul a fost deviat alternativ, în funcţie de lucrări, de pe un sens de circulaţie pe altul, de la ieşirea din Piteşti, până la km 106, în zona cunoscută de localnici drept “curba morţii”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici