Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului din cauza unor lucrări

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii, joi, pe mai multe tronsoane ale Drumului Naţional 7 – Valea Oltului, din cauza unor lucrări care se fac la carosabil.

317 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului din cauza unor lucrări

Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului din cauza unor lucrări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă astăzi, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în judeţul Vâlcea, traficul se va desfăşura restricţionat pe un fir, dirijat cu piloţi.

Astfel, între kilometrii 221+500 de metri – 223+600 de metri, pe raza localităţii Balota, se fac lucrări de frezare şi aşternere covor asfaltic, între orele 07.00 – 20.00; iar între kilometrii 184+600 de metri - 185+800 de metri, pe raza localităţii Malu Vârtop (Bujoreni), se vor face lucrări de refacere a şanţului betonat, între orele 07.00 -18.00, circulându-se pe jumătate de cale în intervale de 15-20 de minute.

De asemenea, între kilometrii 225+800 de metri - 236, pe raza localităţii Câineni, se fac marcaje rutiere pe axul drumului. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe ambele sensuri de mers, între orele 08.00 – 20.00, în vreme ce pe tronsonul kilometric 207 – 208, pe raza localităţii Brezoi, în intervalul orar 08.00 – 18.00, se fac lucrări de reparaţii la suprafaţa de rulare.

Între kilometrii 232+030 de metri – 232+520 de metri, pe raza localităţii Câineni, se fac lucrări de reparaţii la partea carosabilă (cofrare şi turnare grindă din beton), între orele 07.00 – 18.00. Traficul va fi dirijat cu piloţi de circulaţie, iar în momentul în care se va turna beton, se va circula pe jumătate de cale.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici