Restricţii de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj, între Buzău şi Brăila, din cauza viscolului

Viscolul puternic impune reinstituirea restricţiilor de tonaj (3,5) pe DN 2B, între Buzău şi Brăila, respectiv ieşirea din municipiul Buzău şi limita judeţului Brăila, sat Vizireni.

267 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj, între Buzău şi Brăila, din cauza viscolului

Restricţii de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj, între Buzău şi Brăila, din cauza viscolului

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă reinstituirea restricţiilor de tonaj (3,5) pe DN 2B, între Buzău şi Brăila (km 8+800 - km 38+731), respectiv ieşirea din municipiul Buzău şi limita judeţului Brăila, sat Vizireni.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitata”, transmite CNAIR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici