Restricţii de trafic în Sinaia, în weekend, pentru Campionatul naţional de viteză în coastă

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, în acest weekend, în staţiunea Sinaia, unde va avea loc una din etapele Campionatului naţional de viteză în coastă, la care sunt aşteptaţi să asiste mii de turişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

337 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic în Sinaia, în weekend, pentru Campionatul naţional de viteză în coastă

Restricţii de trafic în Sinaia, în weekend, pentru Campionatul naţional de viteză în coastă (Imagine: Balasz Attila/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Primăria Sinaia, începând de vineri şi până duminică la ora 21.00, va fi închis Bulevardul Carol I, pe sectorul de drum dintre strada Aosta şi Bulevardul Ferdinand.

De asemenea, străzile Eroilor, Mânăstirii, Furnica, Calea Codrului, dar şi tronsonul cuprins între restaurantul Taverna Sârbului şi restaurantul Schiori vor fi închise circulaţiei rutiere sâmbătă şi duminică, întrucât în această zonă se va desfăşura competiţia.

La Campionatul naţional de viteză în coastă, ajuns la ediţia a V-a, s-au înscris 82 de piloţi, printre care şi fiul preşedintelui Senatului, Călin popescu Tăriceanu, acesta urmând să concureze pe un autovehicul Citroen Faxo.

La ediţiile anterioare ale cursei de la Sinaia au concurat Călin Popescu Tăriceanu, dar şi premierul Victor Ponta.

Cursa de la Sinaia este singura din cadrul Campionatului de viteză în coastă care se desfăşoară pe un traseu urban, mii de turişti fiind aşteptaţi în acest weekend în staţiune pentru a asista la competiţie.

Administratorul public al oraşului Sinaia, Marian Panait, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că acesta este primul an în care unii dintre hotelierii din staţiune s-au asociat evenimentului şi au scos la vânzare pachete turistice cu reducere la masă şi cazare special concepute pentru perioada acestui eveniment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici