Restricţii de trafic pe autostrada A3. Se fac lucrări de întreţinere la podurile de pe traseu

Autorităţile au instituit miercuri restricţii de trafic pe autostrada A3 deoarece se fac lucrări de întreţinere la podurile de pe traseu. Circulaţia este îngreunată pe ambele sensuri de mers ale autostrăzii.

319 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic pe autostrada A3. Se fac lucrări de întreţinere la podurile de pe traseu

Restricţii de trafic pe autostrada A3. Se fac lucrări de întreţinere la podurile de pe traseu

Lucrările au loc miercuri, în intervalul orar 9.00-17.00.

Este vorba despre lucrări la rosturile de dilataţie ale podurilor situate la kilometrii 37, 45 şi 67 pe Autostrada A3 Bucureşti – Braşov, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Lucrările impun restricţionarea traficului pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe ambele sensuri, cu deviere pe banda a doua.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu pridenţă în zona afectată de lucrări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici