Restricţii pe DN 1, după ce podul de la intrarea în localitatea Cornu a fost afectat de o viitură

Circulaţia rutieră pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, se desfăşoară cu restricţii, o bandă a sensului de mers spre Ploieşti fiind blocată după ce o viitură formată pe râul Câmpiniţa a afectat structura de rezistenţă a podului situat în dreptul intrării în localitatea Cornu.

62 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe DN 1, după ce podul de la intrarea în localitatea Cornu a fost afectat de o viitură

Restricţii DN 1, după ce podul de la intrarea în localitatea Cornu a fost afectat de o viitură (Imagine: Mihai Burlacu/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Prahova, comisar şef Ştefan Crivăţ, Poliţia a decis să blocheze o bandă a sensului de mers Braşov - Ploieşti pe DN 1, în dreptul localităţii prahovene Cornu, după ce apele râului Câmpiniţa s-au revărsat, afectând zidul de sprijin al unuia dintre pilonii podului de la intrarea în localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şeful secţiei Drumuri Naţionale Prahova, Valerian Manta, a declarat că, dacă în zonă nu se intervine în regim de urgenţă, este posibil ca podul să se prăbuşească, ceea ce ar însemna întreruperea circulaţiei rutiere pe cel puţin două dintre cele patru benzi ale DN 1.

În prezent, pe sensul de mers Braşov - Ploieşti traficul rutier de desfăşoară pe o singură bandă, în timp ce pe celălalt sens de mers se circulă normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici