Restricţii de circulaţie pe două drumuri naţionale. 100 de metri de şosea surpată pe DN 11

Centrul Infotrafic din IGPR informează că luni dimineaţa sunt restricţii pe două drumuri naţionale: DN 13E, în judeţul Covasna, unde nivelul râului Negru a crescut periculos, şi pe DN 11, unde şoseaua s-a surpat pe o lungime de 100 de metri.

595 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe două drumuri naţionale. 100 de metri de şosea surpată pe DN 11

Restricţii pe două drumuri naţionale

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 13E, la kilometrul 39+769 de metri, în localitatea Reci, judeţul Covasna, nivelul râului Negru a ajuns la suprastructura podului, astfel că traficul autovehiculelor peste 3,5 tone este restricţionat.

Se poate circula pe următoarea rută ocolitoare: intersecţia DN 11 cu DN 13 (sensul giratoriu Reci) – DN 11 Moacşa – DJ 121A Let – intersecţia DJ 121A/DN 13E (km. 47+150 de metri).

De asemenea, pe DN11 Bacău-Oneşti, la kilometrul 168+232 metri, în afara comunei Măgura, judeţul Bacău, pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri s-a surpat terasamentul şi a apărut o diferenţă de nivel a carosabilului.

În zonă, se circulă doar pe sensul către Bacău, prin semaforizare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici