REVELION 2013 în Bistriţa: Alina Toma şi Vizi Imre de la "Vocea României", dar şi Desperado, printre invitaţi

Soliştii Alina Toma şi Vizi Imre, care au participat la "Vocea României", şi trupa Desperado vor cânta, de Revelion, în municipiul Bistriţa, evenimentul fiind organizat de Primărie pe pietonalul Liviu Rebreanu, unde va avea loc şi un foc de artificii.

1545 afișări
Imaginea articolului REVELION 2013 în Bistriţa: Alina Toma şi Vizi Imre de la "Vocea României", dar şi Desperado, printre invitaţi

REVELION 2013 în Bistriţa: Alina Toma şi Vizi Imre de la "Vocea României", dar şi Desperado, printre invitaţi (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Primăria Bistriţa, concertul de Revelion va începe, luni, la ora 23.00, pe pietonalul Liviu Rebreanu.

Pentru început, pe scenă vor urca Vizi Imre, ocupantul locului al doilea în finala concursului "Vocea României", şi Alina Toma, participantă şi ea la această competiţie în ediţia trecută.

Ei vor fi acompaniaţi de The True Band.

"Dragii mei. Ne vedem de Revelion la Bistriţa? Eu voi fi acolo şi vă voi aştepta", a scris Vizi Imre pe o reţea de socializare.

Imediat după miezul nopţii, când este programat un spectaculos foc de artificii, va urca pe scenă trupa Desperado.

"Vă aşteptăm cu drag pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistriţa în noaptea de Anul Nou!", este mesajul trupei, pe o reţea de socializare.

La concertul de Revelion organizat în noaptea dintre anii 2011 şi 2012 au cântat Moving Heads & Lorena şi formaţia Hi-Q, iar acum doi ani au concertat Anya şi trupa Vunk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici