REVELION la Hotel Castel Dracula: Tarife care pornesc de la 1000 de lei

Localurile din Bistriţa-Năsăud organizează, în noaptea dintre ani, petreceri care costă peste o sută de lei în cluburi şi peste o mie de lei la Hotelul Castel Dracula din Pasul Tihuţa, pentru patru nopţi, unde turiştii vor putea schia şi se vor putea da cu sania pe pârtia din apropierea castelului.

614 afișări
Imaginea articolului REVELION la Hotel Castel Dracula: Tarife care pornesc de la 1000 de lei

Revelion la Hotel Castel Dracula: Tarife care pornesc de la 1000 de lei (Imagine: hotelcasteldracula.ro)

Cele mai ieftine sunt petrecerile organizate în cluburile din Bistriţa. Astfel, cei care aleg să petreacă în club împreună cu prietenii cu bufet suedez şi şampanie din partea casei vor plăti între o sută şi 120 de lei chiar la intrare. 

În schimb, restaurantele de trei stele din Bistriţa organizează mese festive pe bază de rezervări cu preţuri între 200 de lei şi 250 de lei/persoană. Pentru aceşti bani, participanţii primesc gustări reci şi calde, cafea, şampanie, fel principal, desert, fructe, saleuri, iar un DJ va întreţine atmosfera.

Un hotel de trei stele a pregătit şi o ofertă pentru grupuri. Un pachet de trei nopţi şi patru zile costă aici 599 de lei de persoană. Turiştii vor sosi în 30 decembrie, vor avea parte de un tur al oraşului, de cină festivă la restaurant, dar şi de focuri de artificii şi petreceri în fiecare zi pe care şi-o petrec aici.

La Hotelul Castel Dracula din Pasul Tihuţa pachetul de trei nopţi şi patru zile costă 1.050 de lei de persoană, iar cel de patru nopţi şi cinci zile 1.250 de lei de persoană. Conform reprezentanţilor hotelului, turiştii vor sosi în 29 decembrie, vor fi serviţi cu "elixirul nemuririi şi tinereţii, băutura preferată a Contelui Dracula", li se vor transmite "regulile de supravieţuire în castel" pentru a fi "feriţi de pericolele care bântuie castelul". Cât timp vor sta aici, vor putea vizita cavoul contelui Dracula, vor fi invitaţi la Balul Vampirilor, la bal mascat, la karaoke şi la concursuri cu premii.

În timpul liber, ei pot face drumeţii prin Munţii Bârgăului, pot schia şi se pot da cu săniuţa pe pârtia din apropierea castelului, pot închiria ATV-uri sau pot opta pentru plimbări cu telescaunul sau cu sănii trase de cai.

Un hotel de patru stele din Bistriţa le-a pregătit turiştilor pachete de patru nopţi şi cinci zile la preţul de 1.050 de lei de persoană în cameră dublă şi 1.200 de lei de persoană în apartament. Ei sunt aşteptaţi sâmbătă seara la Bistriţa deoarece duminică vor pleca într-o excursie cu autocarul în Parcul Naţional Munţii Rodnei. Turiştii vor putea schia pe pârtiile de la Valea Blaznei şi se vor putea plimba cu sania trasă de cai.

La singurul hotel de cinci stele din Bistriţa, turiştii au putut opta, printre altele, pentru pachetele "Royal for Her" şi "Royal for Him" la preţul de 281 de euro de persoană. Acestea presupun împachetare cu vinotherapy, manichiură spa, coafat, manichiură japoneză; patru nopţi de cazare, cină festivă în noaptea dintre ani, seară de film gratuită, brunch de 1 ianuarie 2013, şampanie în cameră la sosire, bomboane de ciocolată, acces gratuit la saună şi jacuzzi, la sala de fitness şi piscină.

Un alt pachet, "New Year’s Delight", costă 175 de euro de persoană şi presupune două nopţi de cazare, cină festivă în noaptea dintre ani, brunch de 1 ianuarie 2013, şampanie în cameră la sosire, acces gratuit la saună şi jacuzzi, la sala de fitness şi piscină.

Pachetul "Just One" costă 145 de euro de persoană şi include o noapte de cazare, cină festivă în noaptea dintre ani, brunch de 1 ianuarie 2013, şampanie în cameră la sosire, acces gratuit la saună şi jacuzzi, la sala de fitness şi piscină.

Cei care îşi doresc să participe doar la cina festivă de Revelion au plătit 390 de lei de persoană. Invitaţii vor servi tot felul de preparate speciale: foie gras cu marmeladă de ceapă roşie, frigărui cu ouă de prepeliţă, prosciutto şi melone, carpaccio de piept de raţă afumat cu magiun, bruschete cu muşchi file şi cremă de hrean, rulou de şalău în aspic, canapea de lămâie cu icre de somon, bruschete cu somon fume şi cremă de ţelină pe pat de rucola, ruladă de curcan cu alune de pădure, napolitană cu gorgonzola şi struguri, roşii cherry cu pastă liptoir, coşuleţe cu măsline, salată de citrice cu fenicul şi creveţi, îmbogăţită cu caviar de aceto balsamico, file de ton cu lapte de cocos, piept de curcan Delice cu migdale în armonie cu coaste de berbecuţ cu ierburi aromate, acompaniate de cartofi graten, morcovi baby, brocoli şi sos de fructe de pădure, sărmăluţe în cupe de pâine pe vatră, cheesecake cu fructe de pădure.

De asemenea, au la dispoziţie bufet de fructe, îngheţată şi fântână de ciocolată, băuturi open bar, atmosfera fiind întreţinută de muzică live şi DJ.

Potrivit reprezentanţilor hotelurilor şi restaurantelor, locurile sunt ocupate în proporţie de peste 75 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici