Rezultate BAC 2018 Bihor. Notele şi rezultatele primite de elevii din judeţul Bihor la Bacalaureat 2018 afişate pe EDU.ro

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2018 pentru judeţul Bihor au fost publicate pe site-ul EDU.ro. Eventualele contestaţii la BAC pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul 12:00 şi 16:00. Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2018 pentru judeţul Bihor vor fi afişate în 9 iulie.

5983 afișări
Imaginea articolului Rezultate BAC 2018 Bihor. Notele şi rezultatele primite de elevii din judeţul Bihor la Bacalaureat 2018 afişate pe EDU.ro

Rezultate BAC 2018 judeţul Bihor. Notele primite de elevii din judeţul Bihor la Bacalaureat 2018 afişate pe EDU.ro

UPDATE: Rezultatele examenului de Bacalaureat 2018 au fost publicate aici.

Rezultate Bac 2018 judeţul Bihor. Peste 136.000 de elevi care au participat la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat 2018 aşteaptă publicarea primelor rezultate. Anul trecut, rata de promovare, după afişarea rezultatelor finale, la Bac a fost de 72,9%, mai mare decât cea de 68,1% consemnată în 2016. Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu din judeţul Bihor (Oradea, Beiuş, Marghita, Salonta, Aleşd, Nucet, Săcueni, Ştei, Valea lui Mihai, Vaşcău) trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, susţinerea tuturor probele scrise şi nota 5 la fiecare dintre acestea, obţinerea mediei 6 cel puţin la probele scrise.

Noutăţi rezultate Bacalaureat 2018 judeţul Bihor

Mediafax.ro va publica rezultatele obţinute de elevii din judeţul Bihor la examenul de Bacalaureat 2018, topul celor mai bune licee şi colegii, statistici din judeţe şi poveşti despre elevi de nota 10. Cele mai noi informaţii despre rezultatele la Bac 2018 ale elevilor din elevii din judeţul Bihor vor putea fi găsite în acest articol actualizat permanent, iar notele din judeţul Bihor şi din ţară vor fi afişate şi la adresa bacalaureat.edu.ro.

Citiţi aici cele mai noi informaţii despre rezultatele la examenul de Bacalaureat >>>

Afişarea primelor rezultate la Bac 2018 obţinute de elevii din judeţul Bihor (Oradea, Beiuş, Marghita, Salonta, Aleşd, Nucet, Săcueni, Ştei, Valea lui Mihai, Vaşcău)  are ca termen data de 4 iulie, până la ora 12:00, fiind urmată de depunerea contestaţiilor între orele 12:00 şi 16:00. Între 5 şi 8 iulie, vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finale ale elevilor din judeţul Bihor este prevăzută pentru data de 9 iulie.

Calendarul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat

Elevii din judeţul Bihor care nu promovează examenul de Bacalaureat 2018 din prima sesiune pot să se înscrie în perioada 10 - 13 iulie pentru a doua sesiune de examen. Aceasta va începe pe 20 august, cu proba la Limba şi Literatura Română, urmată, pe 21 august, de proba la Limba şi Literatura maternă. Proba obligatorie de profil va avea loc pe 22 august, iar ultima probă, cea la alegere, va fi susţinută pe 23 august. La a doua sesiune, rezultatele de la Bac 2018 vor fi afişate pe 1 septembrie, până la ora 12:00. Depunerea contestaţiilor de către elevii din judeţul Bihor se va face între orele 12:00 - 16:00, în aceeaşi zi. În perioada 2 - 5 septembrie vor fi rezolvate contestaţiile, iar pe 6 septembrie 2018 se vor publica rezultatele finale obţinute de elevii din judeţul Bihor la Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici