REZULTATE BACALAUREAT 2012 PE JUDEŢE

Ministerul Educaţiei a început să publice primele rezultate la bacalaureat 2012 atât la liceele unde s-a dat examenul, cât şi online, pe edu.ro.

9957 afișări
Imaginea articolului REZULTATE BACALAUREAT 2012 PE JUDEŢE

REZULTATE BACALAUREAT 2012 PE JUDEŢE (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru că site-ul edu.ro pică des, din cauza numărului mare de elevi şi părinţi care intră să vadă REZULTATELE la BACALAUREAT, mediafax.ro vă prezintă mai jos REZULTATE BAC 2012, în timp real, pentru fiecare judeţ:

VEZI REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2012

REZULTATE CONTESTAŢII BAC 2012 pe edu.ro - Notele finale după CONTESTAŢII - EXCLUSIV - ORA la care se vor afişa NOTELE pe JUDEŢE


Imediat după aflarea rezultatelor, cei nemultumiţi de notele luate vor putea încerca să-şi modifice media printr-o contestaţie.

În 9 iulie, între orele 8.00 şi 12.00, vor putea fi depuse contestaţiile.

În perioada 10 -12 iulie va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la 13 iulie vor fi afişate REZULTATELE FINALE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici