REZULTATE BACALAUREAT 2014 CĂLĂRAŞI: Promovabilitate de 53,35%

Primele rezultate ale examenului de BACALAUREAT 2014 vor fi afişate luni dimineaţă la centrele de examinare din judeţul CĂLĂRAŞI. Notele vor fi afişate şi pe edu.ro, portalul Ministerului Educaţiei destinat informaţiilor despre examene.

695 afișări
Imaginea articolului REZULTATE BACALAUREAT 2014 CĂLĂRAŞI: Promovabilitate de 53,35%

REZULTATE BACALAUREAT 2014 CĂLĂRAŞI (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În judeţul Călăraşi s-au înscris la examenul de bacalaureat în această sesiune 1.771 candidaţi şi s-au prezentat la examen 1.623. Dintre aceştia, 868 de candidaţi au reuşit examenul, iar 174 au obţinut medii între 5 şi 5,99.

Potrivit datelor furnizate de profesorul Constantin Tudor de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi, în acest judeţ se înregistrează un procent de promovabilitate de 53,35.

Liceul cu cele mai bune rezultate din judeţ este Colegiul Naţional "Barbu Ştirbei” din municipiul Călăraşi, unde 92,35% dintre candidaţi au reuşit examenul, la acest liceu fiind obţinute trei dintre cele cinci medii de 10 la bacalaureatul din această sesiune.

În Călăraşi nu există liceu unde procentul de promovabilitate să fi fost zero.

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2014 vor fi afişate luni, 7 iulie, până la ora 12:00. CONTESTAŢIILE vor putea fi depuse înte orele 12:00-16:00

Mai jos veţi găsi REZULTATE BAC 2014, de îndată ce ele vor fi publicate de EDU.RO.

În perioada 8 -10 iulie va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la data de 11 iulie vor fi afişate REZULTATELE FINALE BAC 2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici