Rezultatele finale ale Bacalaureatului de toamnă, afişate: ZECI elevi au obţinut medii peste 9/ FOTO

Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat din cadrul sesiunii de toamnă au fost publicate vineri, 22 de elevi obţinând medii peste 9, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale.

1130 afișări
Imaginea articolului Rezultatele finale ale Bacalaureatului de toamnă, afişate: ZECI elevi au obţinut medii peste 9/ FOTO

Rezultatele finale ale Bacalaureatului de toamnă, afişate: ZECI elevi au obţinut medii peste 9/ FOTO

Rezultatele înregistrate după soluţionarea contestaţiilor de candidaţii care au susţinut examenul naţional de Bacalaureat 2019, în sesiunea august-septembrie, au fost publicate.

Un număr de 22 de elevi au obţinut medii peste 9, cea mai mare medie fiind 9,78, obţinută de un elev de la Liceul de Arte "Constantin Brăiloiu" din Târgu Jiu.

Peste 43.500 de candidaţi s-au înscris pentru a susţine probele din a doua sesiune (august - septembrie) a examenului naţional de Bacalaureat 2019, care a început, miercuri, 21 august, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN). Conform datelor transmise de inspectoratele şcolare judeţene, din totalul celor înscrişi, peste 28.700 de candidaţi provin din promoţia 2018-2019, iar peste 14.800 de candidaţi sunt din promoţiile anterioare.

Rezultatele au fost afişate AICI.

Taguri:
bacalaureat,
toamnă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici