Român urmărit internaţional de autorităţile spaniole, pentru că ar fi ucis un bărbat, prins de poliţiştii români

Curtea de Apel Bucureşti a dispus arestarea, pentru 15 zile a unui român, prins vineri de poliţiştii de la investigaţii criminale ai IGPR la Feteşti, Ialomiţa, după ce a fost dat în urmărire internaţională de autorităţile judiciare spaniole, în baza unui mandat european de arestare.

769 afișări
Imaginea articolului Român urmărit internaţional de autorităţile spaniole, pentru că ar fi ucis un bărbat, prins de poliţiştii români

Român urmărit internaţional de autorităţile spaniole, prins de poliţiştii români în Ialomiţa.

Românul este acuzat de spanioli că, împreună cu alţi doi complici, l-ar fi lovit în mod repetat pe proprietarul unui magazin de bijuterii, pentru a afla unde îşi ţine bunurile de valoare. În urma loviturilor primite, victima a decedat, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei.

Fapta de omor s-a întâmplat în luna august a anului trecut, la o bijuterie din oraşul Carmona, Sevilla, din Spania. Bărbatul a fost prezentat la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, fiind dispusă, pe numele lui, măsura reţinerii pentru 24 ore şi încarcerat în Arestul Direcţiei Generale a Municipiului Bucureşti.

Ulterior, a fost condus la Curtea de Apel Bucureşti iar judecătorii au decis sâmbătă arestarea sa preventivă pentru 15 zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici