România a înregistrat alte două decese din cauza gripei porcine, totalul a ajuns la 16

România a mai înregistrat două decese din cauza virusului A/H1N1, totalul morţilor ajungând la 16, iar în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 132 de cazuri de gripă cu acest virus, astfel că numărul total de îmbolnăviri a ajuns la 4.245, potrivit Ministerului Sănătăţii (MS).

19 afișări
Imaginea articolului România a înregistrat alte două decese din cauza gripei porcine, totalul a ajuns la 16

România a înregistrat alte două decese din cauza gripei porcine, totalul a ajuns la 16 (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

Cele mai multe cazuri noi confirmate au fost în Bucureşti (42), Bacău (12), Cluj (8), Suceava şi Ilfov (câte 6), se arată într-un comunicat de joi al MS.

Alte cinci cazuri au fost confirmate în Alba, Arad, Hunedoara, Mureş şi Timiş, câte patru în Botoşani, Dolj şi Sibiu, câte trei în Covasna şi Prahova, câte două în Argeş, Constanţa, Harghita şi Olt, câte un caz în Braşov, Călăraş, Giurgiu, Neamţ, Teleorman, Tulcea şi Vrancea.

Directorul Direcţie de Sănătate Publică (DSP) Alba, Adrian Teodoru, a declarat, miercuri, că în judeţ a fost înregistrat primul deces din cauza îmbolnăvirii cu virusul pandemic, victima fiind un bărbat de 37 de ani care avea şi alte afecţiuni.

El fusese transportat, în primă fază, la spitalul din oraş, după ce a fost găsit în stare de inconştienţă de către familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici