Românii îşi cumpără pachete de vacanţă pentru vara lui 2010 cu tichetele de vacanţă din 2009

Oricât de ciudat ar suna, turiştii români îşi cumpără vacanţele la mare din acest an cu banii primiţi în 2009, sau mai precis, cu tichetele de vacanţă de anul trecut. Durata de valabilitate de 1 an de zile a acestor tichete le permite turiştilor care nu şi-au folosit tichetele de vacanţă sau care le-au primit dupa încheierea sezonului estival, să le valorifice acum, informează incont.ro.

67 afișări
Imaginea articolului Românii îşi cumpără pachete de vacanţă pentru vara lui 2010 cu tichetele de vacanţă din 2009

Românii îşi cumpără pachete de vacanţă pentru vara lui 2010 cu tichetele de vacanţă din 2009 (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Mai pe scurt, ai tichet din 2009, nu mai plăteşti vacanţa din 2010. Unele agenţii de turism susţin că pachetele de vacanţe pentru vara aceasta s-au vândut ca "pâinea caldă" prin tichetele de vacanţă. Unde mai pui că dacă te grăbeşti şi îţi iei pachetul până la 31 martie, prinzi şi reducerile de early-booking de până la 20-25%.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici