Românul ucis sâmbătă la Napoli are doi copii şi este din Dolj

Românul ucis, sâmbătă seara, în localitatea italiană Castelvolturnom, în apropiere de Napoli, este din localitatea doljeană Daneţi şi plecase la muncă în Italia de trei săptămâni, ca să strângă bani pentru a-şi construi o casă.

3 afișări

Primarul comunei Daneţi, Constantin Spriridon, a declarat că bărbatul, Nazian Dumitru (31 de ani), plecase în Italia pentru a câştiga bani să construiască o casă în satul natal, acolo unde locuia împreună cu părinţii săi, cu soţia şi cu cei doi copii.

“Este o familie respectabilă. Soţia sa s-a întors în urmă cu trei săptămâni din Italia şi a plecat el în locul ei”, a afirmat Constantin Spiridon.

El a mai spus că bărbatul are doi copii şi beneficia de ajutor social.

“Erau de condiţie mai modestă. Nu au deranjat pe nimeni aici şi plecase să-şi facă o situaţie. Vroia să-şi facă o casă, pentru că stătea împreună cu părinţii”, a mai spus Constantin Spiridon.

Primarul din Daneţi susţine că marţi va avea loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local pentru acordarea unui ajutor financiar astfel încât familia bărbatului să poată aduce în ţară trupul neînsufleţit al acestuia. “Este creştineşte să ajutăm pentru a încerca să-l aducem acasă. O să avem şedinţa de consiliu şi să vedem cum putem să ajutăm familia”, a mai spus Constantin Spiridon.

Cadavrul unui cetăţean român în vârstă de 31 de ani, care avea o plagă prin îmupuşcare la nivelul toracelui, a fost descoperit de poliţie în localitatea italiană Castelvolturno (în apropiere de Neapole, sud).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici