Romeo Beja, condamnat în dosarul Mineriadei din 1999, prins de poliţişti

Romeo Beja, fost lider al minerilor, a fost depistat de poliţişti, informează surse din Politia Capitalei.

817 afișări
Imaginea articolului Romeo Beja, condamnat în dosarul Mineriadei din 1999, prins de poliţişti

Romeo Beja, condamnat în dosarul Mineriadei din 1999, prins de poliţişti

Romeo Beja a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova după ce a fost depistat la Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde se prezentase la un
termen dintr-o altă cauză.

Fost lider al minerilor, Romeo Beja fusese condamnat la 5 ani de închisoare pentru fapte comise în legatură cu Mineriada din ianuarie 1999.

Acesta era dat în urmărire internaţională din anul 2005, după ce s-a sustras executării pedepsei de 5 ani de închisoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici