Video RUPERE de nori la Târgu-Jiu. Pompierii intervin pentru evacuarea apei | FOTO, VIDEO

A plouat cu gheaţă, joi, în Târgu-Jiu, din judeţul Gorj. Grindina care a căzut doar câteva minute a inundat beciul unei locuinţe, pompierii intervenind pentru evacuarea apei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1435 afișări

Potrivit ISU Gorj, pompierii intervin pentru evacuarea apei din subsolul unei locuinţe de pe strada Victor Daimaca, din Târgu-Jiu, care, în urma unei ploi torenţiale, a fost inundat, joi.

Oamenii din oraş au postat imagini cu grindina care a căzut în localitate.

Judeţul Gorj se află sub avertizare cod galben de vreme rea, până duminică, la ora 10.00, fiind anunţate perioade cu instabilitate atmosferică, ploi torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie şi izolat grindină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici