Rusia s-a bucurat prea devreme după ultimele victorii. Zelenski anunţă o nouă contraofensivă

  • Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunţat că armata ucraineană pregăteşte o nouă contraofensivă.
  • Acesta nu a oferit detalii despre operaţiune.
  • Zelenski a mai spus că situaţia de pe front „nu este în impas”.
2704 afișări
Imaginea articolului Rusia s-a bucurat prea devreme după ultimele victorii. Zelenski anunţă o nouă contraofensivă

Zelenski, aflat mereu în fruntea trupelor sale

Ucraina va pregăti o nouă contraofensivă în urma unei campanii care nu a adus rezultatele dorite, a declarat preşedintele Volodimir Zelenski, potrivit CNN.

„Desigur, vom pregăti o nouă contraofensivă, o nouă operaţiune”, a spus Zelensky într-un interviu pentru Fox News.

Situaţia de pe câmpul de luptă „nu este un impas” şi „într-adevăr, este foarte complicată în Est”, a mai spus Zelenski, susţinând că „singurul” succes al Rusiei de peste nouă luni a fost preluarea controlului asupra oraşului Avdiivka.

Ucraina are nevoie de arme cu rază mare de acţiune, a precizat Zelensky, remarcând că artileria ucraineană are o rază de acţiune de aproximativ 20 de kilometri, în timp ce artileria rusă are o rază de acţiune dublă. „Este un fel de război nedrept”, a adăugat liderul ucrainean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici