VIDEO  Ruşii au ucis cu sânge rece un bătrân în Mariupol: un tanc a tras fără motiv asupra civilului ucrainean

  • Mariupol este acum complet distrus.
  • Imaginile surprinse în ultimele zile de o dronă arată un oraş fantomă.
  • Cel puţin 2.500 de oameni au murit în oraşul-port, de la începutul conflictului din Ucraina.
2949 afișări
Imaginea articolului Ruşii au ucis cu sânge rece un bătrân în Mariupol: un tanc a tras fără motiv asupra civilului ucrainean

Uciderea cu sânge rece a unui bătrân în Mariupol: un tanc rus trage fără motiv asupra civilului ucrainean

Mariupol este acum complet distrus. Imaginile surprinse în ultimele zile de o dronă arată un oraş fantomă. Cel puţin 2500 de oameni au murit în oraşul-port, de la începutul conflictului din Ucraina.

Numărul a fost anunţat de consilierul prezidenţial ucrainean Oleksîi Arestovici, datele provenind de la administraţia municipală. Arestovici a acuzat şi Rusia că a împiedicat sosirea convoaielor umanitare în oraşul care este înconjurat de forţele Moscovei.

Ruşii au început să atace oraşul din sudul Ucrainei. Tragerile, după cum au explicat oficialii locali, au avut loc de pe nave ruseşti care au venit lângă satul Bilosaraiska Kosa.

Sunt filmări groaznice, precum cea cu uciderea unui locuitor din Mariupol. Un bărbat în vârstă atrage atenţia asupra lui, ca să nu fie împuşcat, dar un tanc rus a tras fără milă şi l-a spulberat

Acesta este doar cel mai recent episod de acest gen. Pe 28 februarie, doi bătrâni au fost loviţi în acelaşi mod, în timp ce se aflau în maşina lor. Loviţi de un tanc, corpurile lor au fost carbonizate.

Între timp, civilii care încearcă să scape de Mariupol povestesc despre scene disperate. Un total de 312 civili, inclusiv aproape 100 de copii, au fost evacuaţi în ultimele 24 de ore, a anunţat sediul teritorial de apărare al Republicii Populare Doneţk (RPD), entitatea separatistă din estul Ucrainei. Separatiştii au făcut cunoscut faptul că 1.317 de civili au fost evacuaţi între 5 şi 16 martie.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici