Ryanair lansează 14 rute noi, cu plecare din România. ”Programele de vaccinare continuă, traficul aerian creşte”

Compania aeriană Ryanair a anunţat că lansează 14 rute noi din România, programul de vară incluzând în prezent 146 de zboruri pe săptămână, spre 41 de destinaţii.

865 afișări
Imaginea articolului Ryanair lansează 14 rute noi, cu plecare din România. ”Programele de vaccinare continuă, traficul aerian creşte”

Cele 14 noi rute sunt spre destinaţii din Italia, Grecia, Croaţia şi Spania. “Cum programele de vaccinare continuă în lunile următoare, traficul aerian va creşte, şi am extins programul verii 2021”, a declarat directorul comercial al companiei Jason McGuiness.

În cele 14 rute noi, cinci pleacă din Bucureşti, spre Alghero, Corfu, Manchester, Palma de Mallorca şi Zadar, una din Oradea spre Bologna, trei din Sibiu, spre Bologna, Corfu şi Treviso şi cinci din Suceava, spre Milano, Roma, Rodos, Treviso şi Viena.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici